Despre noi

Profile recomandate

Masaj Bucuresti Veronica S. Bucuresti Buna ziua. Numele meu este Veronica, sunt o persona serioasa, responsabila si ofer servicii de masaj...

Masaj Ramnicu Valcea Andreea J. Ramnicu Valcea

Masaj Bucuresti Claudiu P. Bucuresti Persoana energica, punctuala, perseverenta, responsabila, sociabila, avand ca hobby-uri sportul si g...

CautMasaj.ro este un site cu profile complete de maseuri si saloane de masaj si anunturi postate de persoanele care vor sa apeleze la serviciile unui maseur. Ne propunem sa fim o sursa de incredere pentru persoanele care au nevoie de servicii de masaj si pentru maseurii, respectiv saloanele de masaj, care vor sa isi promoveze serviciile prin intermediul site-ului nostru.

 

  • Ai nevoie de un maseur? Te invitam sa cauti printre maseurii inscrisi pe site si sa postezi gratuit un anunt, pentru a putea gasi mai usor maseurul sau salonul de masaj la care vrei sa apelezi. Fie ca ai nevoie de masaj de relaxare, mesaj terapeutic, reflexoterapie, drenaj limfatic, masaj anticelulitic, oriental sau alte tipuri de masaj, pe CautMasaj.ro gasesti maseurul de care ai nevoie.

  •  

    Esti maseur sau reprezinti un salon de masaj?

    Iti oferim posibilitatea de a gasi noi clienti sau de a te promova, fiind prezent intr-o comunitate de profesionisti in domeniu si acces la anunturile postate de solicitantii de servicii de masaj. Cu 6 euro/luna sau 60 euro/an (+tva) beneficiezi de toate avantajele pe care site-ul nostru ti le poate oferi.